Over Studio Y-nique

Studio Y-nique is dé allround nagelstudio in Friesland. Sinds de opening in 2014 is de nagelstudio gevestigd in het centraal gelegen Friese ”wâld en wetterdoarp” Burgum. Burgum ligt zo’n 15 kilometer van Leeuwarden, Drachten en Dokkum. Studio Y-nique is gespecialiseerd en gecertificeerd in het stylen en verzorgen van de handen en nagels. Daarnaast kun je bij Studio Y-nique ook terecht voor andere behandelingen op het gebied van beauty en styling. Op dit moment bieden wij de volgende behandelingen aan:

Acrylnagels
CND Shellac
Manicure
Wenkbrauwen epileren, verven en waxen
Henna brows
Lash lifting
Make-up & haarstyling
Nagelbijtarrangement
Bruidsarrangementen

Kijk voor meer informatie over de behandelingen op bovengenoemde pagina’s. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en tarieven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Voor vragen of opmerking kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bij Studio Y-nique staat de klant en haar unieke IK voorop! Daarnaast streeft Studio Y-nique ernaar om te werken volgens haar kernwaarden.

Studio Y-nique goes ”Fabs-Chique”!

Fashionable – Studio Y-nique is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit laten wij graag terugkomen in onze behandelingen. Wij passen deze trends echter aan op de individuele klant.

Allround – De nagelstudio biedt een breed scala aan diensten binnen de salon. Op het gebied van nagelstyling en -verzorging kun je bij Studio Y-nique terecht voor Acrylnagels. Hiermee kun je de natuurlijke nagel verlengen en versterken. Ook kun je bij Studio Y-nique terecht voor een manicure of Shellac behandelingen. Daarnaast kun je ook je wenkbrauwen en wimpers laten stylen of kiezen voor make-up advies of het stylen van het haar

BeautyStudio Y-nique richt zich in haar werk op uiterlijke verzorging. Dit is namelijk haar passie en dit wil ze overbrengen op haar klanten.

Service – Tevreden klanten zijn voor Studio Y-nique erg belangrijk. Daarom bieden wij een bijna 24-07 service. Dit betekend dat je altijd met je vragen en problemen bij ons terecht kunt. Hierbij streven we ernaar om dezelfde dag nog te reageren op ontvangen berichten. Studio Y-nique is door de weeks en op zaterdag het beste te bereiken via whats-app en de mail.

Care – Ondanks dat styling erg leuk is, staat verzorging voorop. Een goede verzorging is de basis! Zonder een goede basis, heeft een andere behandeling niet het juiste effect. Je kunt bijvoorbeeld geen acrylnagels plaatsen wanneer de natuurlijke nagels beschadigd zijn. De acryl heeft dan namelijk geen houvast. Daarom vind Studio Y-nique het erg belangrijk dat de natuurlijke nagels, de huid en het haar de juiste verzorging krijgt.

Homy – De Allround nagelstudio streeft in de salon naar een warme, cozy en huiselijke sfeer. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen binnen de salon. Om die reden staat de koffie en thee altijd voor je klaar. Het is daarnaast belangrijk dat je even helemaal kunt ontspannen tijdens de behandeling. Daarom ligt er ook altijd een warm kleedje voor je klaar.

InnovationStudio Y-nique zit boordevol nieuwe ideeën. Daarom zijn wij altijd bezig met nieuwe producten en diensten, trainen en ontwikkelen.

Quality – Kwaliteit staat voorop bij alles wat we doen. Daarom zijn wij gecertificeerd en gespecialiseerd in de behandelingen die wij aanbieden. Daarnaast volgen wij regelmatig nieuwe trainingen. Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging.

Unique –  Iedereen is uniek! Daarom willen wij dit in onze behandelingen ook terug laten komen. ‘’Het is belangrijk dat klanten hun eigen stijl kwijt kunnen. Daarom passen wij de behandelingen aan op de individuele klant’’. Wij vinden het belangrijk dat je klant doet waar hij of zij zich prettig bij voelt.

ExpressionStudio Y-nique vind het belangrijk dat iedere persoon zich kan uiten op de manier die voor hem/haar prettig voelt. Daarom zoekt Studio Y-nique een behandeling die past bij de klant zodat de klant dicht bij zichzelf blijft. Expressie komt onder andere terug de verschillende wenkbrauw behandelingen. Een wenkbrauwspecialist weet het geheim achter de perfecte wenkbrauw en zorgt ervoor dat de expressie in het gezicht geaccentueerd wordt.