Over Studio Y-nique

Studio Y-nique goes ”Fabs-Chique”!

Als visie van Studio Y-nique heb ik gekozen voor een quote. De quote is een afkorting van de waardes die bij Studio Y-nique belangrijk zijn.

Fashionable – Studio Y-nique is bekend met de trends van het moment en heeft een goed gevoel voor kleur en styling. Ze vind het leuk om dit terug te laten komen in haar werk.

Allround – Studio Y-nique biedt een breed scala van diensten aan binnen de salon. Op het gebied van nagelstyling en -verzorging biedt Studio Y-nique acrylnagels aan voor het verlengen en verstevigen van de nagels, maar ook een manicure als verzorging voor de handen of Shellac behandelingen. Daarnaast kunt u bij Studio Y-nique ook terecht voor visagie of het laten opsteken of knippen van het haar.

Beauty – Studio Y-nique richt zich in haar werk op uiterlijke verzorging. Hiermee wil ze het mooie van de mens naar voren laten komen.

Service – Studio Y-nique vindt tevreden klanten het belangrijkst. Daarom biedt ze een bijna 24-7 service. Voor al uw vragen en problemen kunt u bij haar terecht en ze zal u zo snel mogelijk te woord staan.

Care – Studio Y-nique vindt verzorging voor huid, haar en nagels erg belangrijk. Een goede verzorging is de basis voor er mooi uit zien. Zonder een goede basis, heeft een andere behandeling niet het juiste effect. Daarom vindt Studio Y-nique het erg belangrijk dat de natuurlijke nagels gezond zijn, de huid gehydrateerd wordt en het haar de juiste verzorging krijgt.

Homy – Studio Y-nique vindt het belangrijk dat de klant zich thuis en op zijn gemakt voelt binnen de salon. Een behandeling moet een momentje van ontspanning zijn, even tijd voor jezelf.

Innovation – Studio Y-nique zit boordevol nieuwe ideeën en is altijd bezig met het ontwikkelen van zichtzelf en de diensten binnen de salon.

Quality – Studio Y-nique vindt kwaliteit van haar diensten erg belangrijk. Daarom heeft ze gecertificeerde en uitgebreide opleidingen gevolgd om de juiste kwaliteit te kunnen bieden aan haar klanten. Ook volgt ze nog regelmatig workshops en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van nagelstyling, visagie en het kappersvak.

Unique – Studio Y-nique vindt het bijzonder dat iedere persoon uniek is en wil dit terug laten komen in haar werk. ‘’Het is belangrijk dat de klanten hun eigen stijl kwijt kunnen in de nagels die ik maak, de visagie opdrachten die ik doe of de kapsels die ik knip’’. Daarom vindt Studio Y-nique het belangrijk dat de klant zelf kiest wat hij/of zij wil, ondanks de trends en mogelijkheden die er zijn.

Expression – Aansluitend op het uniek zijn vindt Studio Y-nique het belangrijk dat ieder persoon zich kan uiten op de manier die voor hem/haar prettig voelt. Daarom zoekt Studio Y-nique een behandeling die passend is bij de klant zodat de klant dicht bij zichzelf blijft. Expressie komt o.a. terug in haar werk als wenkbrauwspecialist. Een wenkbrauwspecialist weet het geheim achter de perfecte wenkbrauw en zorgt ervoor dat de expressie in het gezicht geaccentueerd wordt.

Team

Rigtsje van der Wal

Mijn Naam is Rigtsje van der Wal, ik ben…