CND™ Shellac™

Wat is CND™ Shellac™? 
CND™ Shellac™ is sinds 2010 een volledige nieuwe service voor in de nagelsalon. Het is geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagels. Het is een nagellak die je draagt als gel en daarom 14+ dagen houdt. De perfecte combinatie van uv/led-gel en nagellak zorgt er voor dat de set gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels blijft geven.

Wat zijn de voordelen?
– Blijft +/- 14+ dagen zitten
– Na de behandeling bij de salon is de lak gelijk droog en daarom klaar voor gebruik
– Het heeft een mooie spiegelglanzende afwerking
– Het verstevigd en beschermt de natuurlijke nagel
– Het is niet schadelijk voor de natuurlijke nagel

Hoe wordt CND™ Shellac™ aanbrengen?
Er wordt gestart met een mini manicure om de nagels en nagelriemen te verzorgen en voor te bereiden. Vervolgens wordt de lak aangebracht in drie stappen:

  1. Base-coat
  2. Kleur, meestal 2-3 lagen
  3. Top coat

De drie stappen worden per laag uitgehard onder de uv/led-lamp. Na de top-coat zijn je handen ready to use en 14+ dagen mooi verzorgd! Naast een basiskleur heeft CND™ Shellac™ meer dan 100 unieke kleuren en ook is het mogelijk om met verschillende nail-art en nail designs de nagels extra te versieren. De lak is geschikt voor de natuurlijke nagel maar kan daarnaast ook over acryl/gel nagels worden geplaatst. Een volledige  behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

CND™ Shellac™ kleuren

Hoe wordt CND™ Shellac™ verwijderen?
CND™ Shellac™ is gemakkelijk en snel(binnen 15 minuten) te verwijderen met nourishing remover. Er komt geen vijl aan te pas, waardoor de natuurlijke nagels niet beschadigd worden. Het verwijderen van Shellac voorafgaand aan een nieuwe set zit bij de prijs inbegrepen. Kijk HIER voor de tarieven.

Overige informatie…
Studio Y-nique is sinds 15 december 2016 officieel CND™ Shellac™ Certified Salon en sinds 18 februari 2019 ook CND™ Shellac Luxe™ Certified Salon.