fbpx

Last van een donkere, gesloten blik en rechte wimpers?

Elleebana One Shot Lash Lift | Studio Y-nique | Burgum

Kies voor een ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT!

Langdurig (4 tot 8 weken) mooie,
gekrulde wimpers 

De wimpers lijken langer & voller
waardoor je een open blik krijgt

De lotions bevatten verzorgende
ingrediënten voor de wimpers

Wat is een Elleebana One Shot Lash lift?
Lash lifting (Lash volume lifting) is het liften van de natuurlijke wimpers waarbij je eigen wimpers omhoog worden gelift en gekruld doormiddel van een siliconen pads en 3 (fixerings)crèmes. De pads zijn beschikbaar in drie verschillende groten, de keuze hangt af van de lengte van de wimpers en het effect dat je wilt creëren.

Voor wie is een Lash Lift geschikt?
Lash lifting is ideaal voor mensen met rechte wimpers, mensen die (tijdelijk) geen wimperextensions willen mensen die hun uitstraling snel en langdurig een boost willen geven. Met lash lifting krijgen je wimpers namelijk een flinke boost en creëer je een open blik.

Kunnen de wimpers ook geverfd worden?
Als extra aanvulling op de Lash Lift behandeling is het mogelijk om de wimpers te laten verven. Het verven van de wimpers geeft net dat beetje extra expressie. 

Lash Lifting

Wat anderen zeggen over Elleebana Lash Lift

5/5

Veelgestelde vragen over Elleebana Lash Lift

Wimpers zijn haartjes die in rijen op de oogleden groeien. Ze hebben als functie stofdeeltjes buiten het oog houden, maar daarnaast hebben ze ook een non-verbale communicatie functie. Wimpers bepalen een belangrijk deel van de oogopslag en geven je hiermee een bepaalde uitdrukking. Wimpers worden daarom vaak aangezet met mascara, geverfd  of zelfs aangevuld met nepwimpers om de uitdrukking te vergroten. De nieuwste trend op dit gebied is Lash lifting!

– Hou de eerste 24 uur na de behandeling de wimpers droog zodat het serum(crème 3) zijn werk kan doen. Dit betekend geen mascara, geen reinigingsproducten en geen water.
– Breng iedere dag het Lash Bomb bonding serum aan (te verkrijgen in de salon).

Door het nastreven van deze twee simpele richtlijnen heb je gemiddeld tussen de 4 tot 8 weken plezier van de behandeling.

Behandelinformatie

Scroll naar top