IBX-Systeem

Heb jij last van nagels die droog zijn, afbreken, scheuren, splijten, afbrokkelen en/of niet mooi lang willen groeien? Dan is het IBX-Systeem wat voor jou!

”For The Healty Nail Junky”

Wat is IBX?

IBX is de nieuwe en revolutionaire oplossing voor beschadigde nagels! IBX verbeterd de nagelplaat conditie van binnenuit. Het systeem is uniek in zijn soort doordat het product IN de nagels dringt en dus van binnenuit de nagel herstelt, versterkt en beschermt.

Het revolutionaire tweedelige IBX-Systeem herstelt beschadigde nagels, versterkt zwakke nagels en beschermt kwetsbare nagels tegen invloeden van buitenaf. Het systeem bestaat uit:

  1. IBX Repair is een intensieve behandeling voor zwakke plekken van de natuurlijke nagel die er voor zorgen dat de natuurlijke nagel niet lang wordt.
  2. IBX Strengthener is het werkpaard van dit systeem en zorgt voor een verstevigende laag IN de bovenste lagen van de nagelplaat.
Hoe werkt IBX?

IBX dringt onder invloed van warmte door IN de nagelplaat. IN de nagels wordt het product verbonden doormiddel van uv/led licht waardoor het product een de nagelplaat verstevigd maar wel met behoud van flexibiliteit. Hierdoor behoort splijten en barsten van de natuurlijke nagel tot het verleden.

Binnen de IBX behandeling is er een belangrijk verschil tussen de eerste IBX behandeling en de vervolgbehandelingen. Dit komt doordat bij de vervolgbehandeling de nagel al is voorzien van een IBX laag in tegenstelling tot de allereerste behandeling. Daarom wordt de nagel tijdens de eerste behandeling altijd behandeld met IBX Repair en twee keer met de IBX Strengthener waarbij de inwerktijd ook wordt verdubbeld.

Voor wie is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die mooie, lange, verzorgde natuurlijke nagels willen maar voor wie dit onmogelijk is ten gevolge van een ongeluk, ziekte, een beschadiging aan de matrix(wortel van de nagel of een natuurlijke zwakte. Ook zeer geschikt voor mannen en vrouwen in de schoonmaak, zorg of het ziekenhuis waar men geen nagellak of kunstnagels mag dragen maar wel veel in aanraking komt met water waardoor de nagels sneller beschadigen.

IBX is ook zeer geschikt als extra beschermlaag onder Shellac. Door IBX te gebruiken in combinatie met een Shellac of andere behandeling is de natuurlijke nagel beschermd tegen het regelmatig verwijderen van Shellac of andere (afweek)producten.

IBX Boost Kuur

Zijn je nagels heel erg beschadigd? Dan raad ik aan om te starten met een IBX Boost Kuur. Dit is een intensieve kuur van 3 opeenvolgende weken, met 1 behandeling per week. Tijdens deze behandeling worden de nagels in vorm gevijld en de nagelriemen behandeld. Daarnaast worden de nagels voorzien van de IBX repair en IBX Strenghtener. Als laatst krijgen de nagels een beschermend laagje(IBX Boost Base) om de nagel tijdens de kuur te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Na deze IBX Boost Kuur bespreken we samen of er nog een nieuwe kuur nodig is of dat we kunnen overstappen naar  vervolgbehandeling om de 2 a 3 weken.

Kosten van de IBX Boost Kuur: €59,95 (incl. intake, mini manicure, IBX Boost Base, vijl & Dadi’Oil voor thuis)

Kijk hier voor de tarieven voor de losse IBX behandelingen.


Regelement/voorwaarden:

  • Het bedrag voor de IBX Boost Kuur dient in 1x betaald te worden tijdens de eerste afspraak.
  • Bij het vroegtijdig stopzetten van de behandelingen krijgt de klant geen geld terug.
  • Alle afspraken worden tijdens de eerste behandeling gemaakt om er zeker van te zijn dat de planning uitkomt.