Lash lifting

Wimpers
Wimpers zijn haartjes die in rijen op de oogleden groeien. Ze hebben als functie stofdeeltjes buiten het oog houden, maar daarnaast hebben ze ook een non-verbale communicatie functie. Wimpers bepalen een belangrijk deel van de oogopslag en geven je hiermee een bepaalde uitdrukking. Wimpers worden daarom vaak aangezet met mascara, geverfd  of zelfs aangevuld met nepwimpers om de uitdrukking te vergroten. De nieuwste trend op dit gebied is Lash lifting!

Lash lifting - Lash Bomb

Lash lifting, wat is dat?
Lash lifting (Lash volume lifting) is het liften van de natuurlijke wimpers waarbij je eigen wimpers omhoog worden gelift en gekruld doormiddel van een siliconen pads en 3 (fixerings)crèmes. De pads zijn beschikbaar in drie verschillende groten, de keuze hangt af van de lengte van de wimpers en het effect dat je wilt creëren.

Lash lifting is ideaal voor mensen met rechte wimpers, mensen die (tijdelijk) geen wimperextensions willen of mensen die hun uitstraling snel en langdurig een boost willen geven. Met lash lifting krijgen je wimpers namelijk een flinke boost en creëer je een open blik.

Duur van de behandeling: tussen de 60 en 70 minuten. Kijk HIER voor de mogelijkheden en de kosten.

Langdurig plezier
Om langdurig plezier te hebben van het resultaat raden wij aan de volgende richtlijnen te volgen:

– Hou de eerste 24 uur na de behandeling de wimpers droog zodat het serum(crème 3) zijn werk kan doen. Dit betekend geen mascara, geen reinigingsproducten en geen water.
– Breng iedere dag het Lash Bomb bonding serum aan (te verkrijgen in de salon).

Door het nastreven van deze twee simpele richtlijnen heb je gemiddeld tussen de 4 tot 8 weken plezier van de behandeling.

Wimpers verven
Als extra aanvulling op de Lash Lift behandeling is het mogelijk om de wimpers te laten verven. Deze speciale wenkbrauw/wimper verf kan net dat beetje extra expressie te geven.

Voordelen
– Wimperkruller is overbodig
– Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
– Langdurig mooie, gekrulde wimpers 4 tot 8 weken
– De wimpers lijken langer en voller, dit zorgt voor een open blik
– Waterbestendig
– Tijdbesparend
– Mascaralook zonder mascara
– Weinig tot geen onderhoud