Manicure

Wat is een manicure?
Een manicure is een verzorgende behandeling voor handen en nagels. De manicure is een momentje van ME-TIME waarbij je even helemaal tot rust komt. De nagels worden netjes gemaakt en de handen worden verzorgt en gehydrateerd. Studio Y-nique biedt verschillende verzorgende behandelingen, met ieder hun eigen karakter. Lees hieronder de verschillen.CND manicure

Mini manicure (10 minuten)
Tijdens de ‘’Mini manicure” worden de nagels in vorm gevijld en worden de nagelriemen teruggeduwd met behulp van nagelriem remover. Vervolgens worden de nagels en nagelriemen verzorgd met nagelriemolie.

Classic manicure/klassieke manicure (20 minuten)
Tijdens deze ‘’Classic manicure’’ worden de nagels netjes in vorm gevijld en de nagelriemen verzorgd. Vervolgens krijgen de handen en warm badje, gevolgd door het glans geven aan de natuurlijke nagel. Als extra verzorging worden jouw nagelriemen ingesmeerd met nagelriemolie en krijgen de handen een voedende handcrème.

Exfoliating manicure (40 minuten)
Tijdens de ‘’Exfoliating manicure’’ worden de nagels netjes in vorm gevijld en de nagelriemen verzorgd. Vervolgens krijgen de handen een warm badje en worden jouw handen gescrubd. Daarop volgend worden de nagels voorzien van glans, worden de nagelriemen ingesmeerd met nagelriemolie en krijgen de handen een voedende handcrème.

Noursing manicure (60 minuten)
Tijdens de ‘’Noursing manicure’’ worden jouw nagels netjes in vorm gevijld en de nagelriemen verzorgd. Vervolgens krijgen de handen een warm badje en worden jouw handen gescrubd. Hierop volgend krijgen de handen een vocht inbrengend masker die even in moet trekken. Dan worden de nagels voorzien van glans, worden de nagelriemen ingesmeerd met nagelriemolie en krijgen de handen een voedende handcrème.

DIP-manicure (60 minuten)
Tijdens de ‘’DIP-manicure’’ worden de nagels netjes in vorm gevijld en de nagelriemen verzorgd. Vervolgens krijgen de handen een warm badje en worden de handen gescrubd, hierop volgend worden de handen ‘’gedipt’’ in een warm paraffine bad en moet dit even intrekken. Als laatste worden de nagels voorzien van glans, worden de nagelriemen ingesmeerd met nagelriemolie en krijgen de handen een voedende handcrème.

*Nagels lakken of CND™ Shellac™ kan optioneel worden bijgeboekt bij iedere manicure behandeling. Kijk HIER voor de tarieven van de verschillende behandelingen en de extra kosten voor het lakken van de nagels of CND™ Shellac™.