fbpx

Last van droge, ruwe en smoezelige handen, nagels & nagelriemen?

Manicure | Studio Y-nique | Burgum

Plan een MANICURE!

Verbeterd de gezondheid van de 
handen, nagels & nagelriemen

Stress verminderend, ontspannen 
Me-Time momentje

Zorgt voor een betere
bloedcirculatie in de handen

Wat is een manicure?
Een manicure is een complete, verzorgende behandeling voor jouw handen, nagels & nagelriemen (niet te vergeten).

Voor wie is een manicure geschikt?
De behandeling is zeer geschikt als je droge, ruwe en smoezelige handen, nagels & nagelriemen hebt en dit graag wilt behandelen. Daarnaast is een manicure ook zeker voor mensen die van zichzelf al mooie handen, nagels en nagelriemen hebben en dit graag willen behouden. 

Waar is een manicure goed voor?
Jouw handen, nagels & nagelriemen hebben dagelijks veel te verduren. Daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen, zeker wanneer je last hebt van droge, ruwe en smoezelige handen. Dit kun je dagelijks zelf doen met de juiste producten, maar voor een intensieve verzorging is het aan te raden af en toe te genieten van een ontspannen manicure behandeling. Dit stukje Me-Time, waarin je even helemaal tot rust kunt komen, is voor jouw en jouw handen, nagels & nagelriemen een echt cadeautje!

Manicure

Wat anderen zeggen over een Manicure behandeling

5/5

Veelgestelde vragen over een Manicure behandeling

Het doel van een manicure is het verzorgen, tot rust brengen en cosmetisch verfraaien van de handen & nagels. Een regelmatige manicure behandeling voorkomt uitdroging van de handen en nagels en eventuele nagelproblemen als gevolg van uitdroging. 

Het is zeker niet de bedoeling dat een manicure pijn doet! Een manicure is een ontspannen en verzorgende behandeling voor jouw handen, nagels & nagelriemen. Wanneer jouw nagelriemen heel erg vast zitten, en meegroeien met de nagel, kan een manicure behandeling in het begin een beetje gevoelig zijn. Naarmate je de handen, nagels & nagelriemen vaker voorziet van een manicure behandeling en goede verzorging thuis, zal deze gevoeligheid verdwijnen. 

Behandelinformatie

Scroll naar top