fbpx

Nail Art Levels

Qua timing wordt het steeds lastiger om nail-art in te plannen, omdat ik vooraf niet precies weet welke nailart jij kiest. Daarom heb ik een handig ‘level systeem bedacht.

Heb je genoeg aan een gewone kleur zonder te veel gekkigheid? Dan kun je kiezen voor de basisbehandeling, waarbij je kunt kiezen uit meer dan 200 kleuren. Bij de basisbehandeling zit een simpele nailart (zoals een glitter of folie) voor max. 2 nagels inbegrepen.

Ben jij in de stemming voor een meer uitgebreide nailart, dan kun je deze bijboeken op basis van levels. Op dit moment kun je kiezen voor level 1 t/m 6. De levels zijn ingericht op basis van tijd.

BELANGRIJK: laat vooraf je wensen weten, zodat ik een inschatting kan maken van tijd en prijs voor de gewenste nailart.

Met level 1 heb ik 5 minuten extra ingepland voor nailart.

Met level 2 heb ik 10 minuten extra ingepland voor nailart. 
Met level 3 heb ik 15 minuten extra ingepland voor nailart. 
Met level 4 heb ik 20 minuten extra ingepland voor nailart. 
Met level 5 heb ik 25 minuten extra ingepland voor nailart.
Met level 6 heb ik 30 minuten extra ingepland voor nailart.

De waardering van rigtsje.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 6 reviews.
Scroll naar boven

Wij gebruiken cookies, als je doorgaat met het gebruik van de website ga je hiermee akkoord. Privacy Policy

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten