Over Studio Y-nique

Hi bezoeker,

Leuk dat je meer wilt weten over de allround nagelstudio, ‘Studio Y-nique’.

In juni 2014 ben ik(Rigtsje van der Wal) de nagelsalon gestart op de eerste etage van mijn ouderlijk huis in het centraal gelegen Friese ”wâld en wetterdoarp” Burgum. Burgum ligt zo’n 15 kilometer van Leeuwarden, Drachten en Dokkum. In 2017 is de salon verhuisd naar de begane grond en is de nagelsalon uitgebreid met verschillende beautybehandelingen.

Studio Y-nique is gespecialiseerd en gecertificeerd in het stijlen en verzorgen van de handen en nagels. Daarnaast kun je in de salon ook terecht voor andere aansluitende behandelingen op het gebied van beauty en styling.

Op dit moment biedt de salon de volgende behandelingen aan:

Acrylnagels
CND Shellac
Manicure
Wenkbrauwen epileren, verven en waxen
Henna brows
Lash lifting
Make-up & haarstyling
Nagelbijtarrangement

Kijk voor meer informatie over de behandelingen op bovengenoemde pagina’s. Hier gaan we dieper in op de soort behandeling.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes, acties en tarieven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Voor vragen of opmerking kun je vrijblijvend contact met mij(Rigtsje) opnemen via de contactpagina.

Waar staat Studio Y-nique voor?

?Allround
Studio Y-nique noemt zich niet voor niets een allround nagelstudio. Binnen de salon wordt een breed scala aan diensten aangeboden. Zo kun je op het gebied van nagelstyling en -verzorging terecht voor een manicure, acrylnagels en shellac. Daarnaast is Studio Y-nique de locatie in Burgum voor professionele wenkbrauwstyling, wimperlifting en wimpersverven. Ook kun je kiezen voor make-up advies en/of het stijlen van het haar.

?Kwaliteit en deskundigheid
Kwaliteit staat voorop bij alles wat ik(Rigtsje) doe. Daarom ben ik gecertificeerd en gespecialiseerd in alle behandelingen die worden aangeboden in de salon. Daarnaast volg ik regelmatig nieuwe trainingen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging.

?Ambitieus en innovatief
Ik(Rigtsje) heb een grote passie voor alles op het gebied van beauty, fashion en styling. Trends en ontwikkelingen binnen deze onderwerpen hebben mijn interesse en zorgen er voor dat ik vol nieuwe ideeën en ambities zit. Daarom ben ik altijd bezig met het volgen van cursussen en workshop om kennis te krijgen over de nieuwe innovaties binnen het vak. Dit zorgt er voor dat Studio Y-nique regelmatig nieuwe producten en diensten aanbiedt binnen de salon.

?Verzorging
Ondanks dat styling erg leuk is, staat een goede verzorging in de salon voorop. Een goede verzorging is de basis! Zonder een goede basis, heeft een andere behandeling niet het juiste effect. Je kunt bijvoorbeeld geen acrylnagels plaatsen wanneer de natuurlijke nagels beschadigd zijn. De acryl heeft dan namelijk geen houvast. Daarom vind Studio Y-nique het erg belangrijk dat de natuurlijke nagels, de huid en het haar de juiste verzorging krijgt.

?Uniek–  Iedereen is uniek! Ik(Rigtsje) vind het daarom belangrijk dat ieder persoon zich kan uiten op de manier die voor hem/haar als prettig wordt ervaren. Voor iedere klant wordt een unieke behandeling toegepast die aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Nieuwe trends en ontwikkelingen worden daarom ook aangepast op de individuele klant.

?Gezellig en huiselijk
In de salon streeft ik naar een schone, gezellige, cozy en huiselijke sfeer. Ik vind het belangrijk dat iedere klant zich op zijn/haar gemak voelt tijdens het bezoek aan de salon. Om die reden staat de koffie en thee altijd voor je klaar. Het is belangrijk dat je even helemaal kunt ontspannen tijdens de behandeling. Daarom ligt er ook altijd een warm kleedje voor je klaar.

?Creatief en inspirerend
Ik(Rigtsje) ben graag creatief bezig. Daarom probeer ik regelmatig creaties met jullie te delen. Hiermee hoop ik jullie te inspireren en op ideeën te brengen voor jullie eigen behandeling(en).

?Persoonlijk contact en goede service
Tevreden klanten zijn voor Studio Y-nique erg belangrijk. Daarom bied ik(Rigtsje) een bijna 24-07 service. Dit betekend dat je altijd met je vragen en problemen bij mij terecht kunt, graag zelfs! Hierbij streef ik ernaar om dezelfde dag nog te reageren op ontvangen berichten (met uitzondering van de zondag). Helaas ben ik telefonisch niet altijd even goed bereikbaar, daarom heb je het snelst reactie terug via de mail of een whats-app bericht.