Very Important Message

Ik heb een aantal belangrijke mededelingen die met ingang van het nieuwe jaar(2020) gehanteerd worden:

– NIEUWE OPENINGSTIJDEN
Maandag 9.00 tot 21.00
Woensdag 18.30 tot 22.00
Vrijdag 15.00 tot 21.00
Zaterdag 9.00 tot 15.00

– NIEUWE PRIJZEN
I.v.m. prijsstijgingen bij verschillende leveranciers ben ik genoodzaakt bepaalde prijzen aan te passen. Binnenkort zijn de nieuwe prijzen te zien op de website.

– KLANTENSTOP
I.v.m. aanhoudende drukte(wat ik natuurlijk geweldig vind) en mijn stage voor school heb ik besloten om een tijdelijke klantenstop in de voeren. Dit houdt in dat ik de komende tijd geen nieuwe (vaste)klanten aanneem. Daarnaast hebben regelmatig terugkerende klanten de eerste keus als het gaat om het maken van een afspraak.

Wil je toch kans maken op een afspraak? Dat kan! Ik ga namelijk starten met een wachtlijst. Wanneer er ruimte vrij is of een afspraak onverwachts uitvalt ben jij één van de eersten die een berichtje ontvangt. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst via een privé berichtje, appje of mailtje.